BG EN RU RO 


Терра Виталис ООД

Свежи плодове
Ябълки, Сливи, Десертно грозде


Индустриални плодове
Вишни, Сливи, Винено грозде


 

Фирма "Сребрен Продукт" АД е създадена през 2003 г. със седалище и адрес на управление, гр. София, жк. "Христо Смирненски", бл. 22, вх. А.

Основната си дейност "Сребрен Продукт" АД развива в областта на селското стопанство, и е насочена към създаването и отглеждането на лозя и трайни овощни насаждения върху собствени земеделски масиви в района на общ. Стралджа, обл. Ямбол.

През 2004 г. фирмата разработва проект по програма САПАРД.

През 2006 г. проектът е успешно реализиран, и са създадени 231 дка лозя, от които 20 дка с винено лозе от сорта "Каберне Совиньон", и 168 дка насаждение от сини сливи.

Произведената продукция успешно се реализира на пазара за свежи плодове и като суровина в консервна индустрия и винопрозводството.

През 2007 г., след успешно въвеждане на система за управление на качеството, "Сребрен Продукт" АД стана член на групата производители "Терра Виталис" ООД, създадена с цел по-строг контрол и гарантиране предлагането на висококачествена, конкурентноспособна на Европейските пазари продукция.

Фирмата притежава сертификат GLOBALGAP (Добри Селскостопански Практики), доказващ произхода и качеството на продукцията.

 
2007-2018 © Terra Vitalis Ltd. нагоре | начало