BG EN RU RO 


Овощен посадъчен материал
Ябълки, Круши, Праскови, Кайсии, Нектарини, Сливи, Череши, Вишни, Лешници


Свежи плодове
Ябълки, Сливи, Десертно грозде


Индустриални плодове
Вишни, Сливи, Винено грозде


  10.01.2009: Международен търговски панаир в Есен - Германия
От 29 януари до 1 февруари ще се проведе 27ят поред Международен Търговски панаир в Есен - Германия. Около 1400 изложителя ще представят последните продукти и услуги на зеления сектор, където международното участие непрекъснато се засилва.

Панаира включва 4 сектора - "Растения", "Техника", "Цветарство", "Търговски промоции".

В сектор "Растения", изложителите ще представят цъфтящи стайни растения, хидрокултури и зеленчуци, разсадници за дървета и посадъчен материал, както и живи цветя, изкуствено умалени дръвчета, почви, торф, субстрати, семена и луковици.

Сектора "Техника" ще обхване продукти от сферата на парниковата конструкция, измерване, технология за контрол, напояване и дренажни системи, охладителни технологии, принадлежности за дървесни разсадници, обработка на плодове и зеленчуци.

Богатия асортимент от оферти в сектора "Цветарство" ще включва следните продукти: принадлежности за цветя, изкуства и занаяти, декорация, свещи, сухи и копринени цветя, кошничарски изделия, декоративни саксии.

Секторът "Търговски промоции" ще бъде обединен с другите три сектора на изложението.

Близо 60 000 търговски посетители, очаквани да дойдат в края на Януари, ще имат възможност да видят последните новости в развитието на международното градинарството и значителните стимули за направата на инвестиции.

 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13 
 
2007-2019 © Terra Vitalis Ltd. нагоре | начало