BG EN RU RO 


Овощен посадъчен материал
Ябълки, Круши, Праскови, Кайсии, Нектарини, Сливи, Череши, Вишни, Лешници


Свежи плодове
Ябълки, Сливи, Десертно грозде


Индустриални плодове
Вишни, Сливи, Винено грозде


  12.02.2009: ТЕРРА ВИТАЛИС ООД участва вече трета поредна година на селсостопанското изложение Агра
ТЕРРА ВИТАЛИС ООД участва вече трета поредна година на изложението Агра като производител на сертифициран посадъчен материал. Фирма Терра Виталис представлява група от производители, създадена през 2007 г., с цел въвеждане на система за управление на качеството (СУК), разработена съгласно изискванията на стандарта GLOBALGAP (Добри Селскостопански Практики). Прилагането на GLOBALGAP включва целия производствен процес - от създаването на трайни насаждения, качеството на използвания посадъчен материал, анализа на терена, през начините за отглеждане до събирането на реколтата и нейната реализация. Въведената система за управление на качеството е гаранция за висококачествен и конкурентен краен продукт.
Посадъчният материал се произвежда по специална технология, която позволява бързо встъпване в плододаване. Тъй като се отглежда в наши собствени разсадници, ние гарантираме неговия произход, сортова чистота - virus free /свободен от вируси/, както и висок процент на прихващане.
За всички сключени договори по време на изложението предлагаме промоционални цени на фиданки, както и отстъпки при закупуване на големи количества.
Ще очакваме всички наши настоящи и бъдещи клиентии партньори в палата 13, щанд 13K4.

 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13 
 
2007-2019 © Terra Vitalis Ltd. нагоре | начало