BG EN RU RO 


Овощен посадъчен материал
Ябълки, Круши, Праскови, Кайсии, Нектарини, Сливи, Череши, Вишни, Лешници


Свежи плодове
Ябълки, Сливи, Десертно грозде


Индустриални плодове
Вишни, Сливи, Винено грозде


  12.03.2009: ВИНАРИЯ 2009
От 18 до 21 март 2009 г. в Пловдив ще се проведе Международна изложба за лозарство и винарство Винария 2009. Хиляди производители, търговци и ценители на вина и високоалкохолни напитки от над 30 държави идват всяка година на ВИНАРИЯ да правят бизнес или да се насладят на уникални продукти. Впечатляващият дизайн на щандовете и експозициите създават неповторима атмосфера и превръщат изложбата в празник.

Сред традиционните мероприятия отново се отличават Фестивала на виното и Национални дегустации на вина и спиртни напитки.

Сателитни програми за наблюдение на лозята и полските култури са сред световните новости, които ще бъдат показани на международната изложба. С помощта на спътници се правят и прогнози, за да се предпази реколтата от увреждане.

За първи път на ВИНАРИЯ 2009 ще бъде обособена "Гурме зона" с партньорството на Българско гурме общество. Тя ще даде възможности за презентации на производители и вносители на висок клас продукти, обвързани с виното. Идеята е изтъкнати специалисти да презентират вина, ракии, винено бренди, показани на ВИНАРИЯ, както и изделия, които изискано се съчетават с тях: месни и морски деликатеси, сирена и млечни продукти, шоколад и сладкиши, пури, тютюн за лули, цигари, аксесоари, свързани с тяхната консумация, и др.

 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13 
 
2007-2019 © Terra Vitalis Ltd. нагоре | начало