BG EN RU RO 


Овощен посадъчен материал
Ябълки, Круши, Праскови, Кайсии, Нектарини, Сливи, Череши, Вишни, Лешници


Свежи плодове
Ябълки, Сливи, Десертно грозде


Индустриални плодове
Вишни, Сливи, Винено грозде


  09.01.2009: ФРУТ ЛОГИСТИКА
От 4 до 6 Февруари в Берлин за пореден път ще се проведе най-голямото в света специализирано изложение за пресни плодове и зеленчуци, гъби и подправки.

Панаирът ФРУТ ЛОГИСТИКА представя цялата производствена верига - от засаждането на продуктите до тяхната търговска реализация.

Излагат се продукти като пресни и необработвани плодове и зеленчуци, сушени плодове, ядки, билки и подправки. Доставчици на продукти и услуги като пакетиране, съхранение, транспорт, презентации на магазини и продукти също участват.

Друг важен елемент от ФРУТ ЛОГИСТИКА е пазарът на услуги, с ИТ решения за логистично управление, транспортни услуги, маркетингов опит в овощарството, образоване и обучение.

ФРУТ ЛОГИСТИКА е най-важната бизнес и комуникационна арена на международната търговия с пресни плодове. Мениджъри, ръководители, управители от индустрията присъстват като изложители или посетители, имайки възможността за комуникация с потенциални бизнес партньори и техните услуги/ продукти.

Паралелно с ФРУТ ЛОГИСТИКА, през 2009 за втори път ще се проведе и специализираното изложение за продукти, приготвени от пресни плодове и зеленчуци - ФРЕШКОНЕКС.

 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13 
 
2007-2019 © Terra Vitalis Ltd. нагоре | начало