BG EN RU RO 


Овощен посадъчен материал
Ябълки, Круши, Праскови, Кайсии, Нектарини, Сливи, Череши, Вишни, Лешници


Свежи плодове
Ябълки, Сливи, Десертно грозде


Индустриални плодове
Вишни, Сливи, Винено грозде


  11.11.2009: ТЕРРА ВИТАЛИС взима участие в XXIII-то издание на Международното изложение за енология и оборудване СИМЕИ
СИМЕИ XXIII-то издание на Международното изложение за енология и оборудване за бутилиране ще се проведе в Милано, Италия от 24 до 28 ноември 2009г. Това е най-голямото специализирано изложение за производители на оборудване и продукти за винарската промишленост, което датира от 1963г. и се провежда на всеки две години. На него участват фирми от цял свят - производители на машини, оборудване и аксесоари за винопроизводство, както и за преработка, бутилиране и пакетиране на високоалкохолни напитки (от засадените лозя и лозовите разсадници до отглеждането и обработката на лози, от различни модели машини за засаждане на лози до такива за бране на грозде).
Успоредно с това, ще се проведе ЕНОВИТИС VII-мо Международно изложение на техника за отглеждане на лозя и маслини. То се провежда също така на всеки две години и привлича участници и посетители от цял свят производители на техника и оборудване за отглеждане на лозя и маслини, агрономи, енолози, лозари и др.
Участието на нашия екип успоредно на двете изложения, ще окаже положителен ефект за нашата дейност, що се отнася до новостите и еволюцията на пазара в настоящата икономическа обстановка и по-специално ще ни помогне да създадем нови контакти и заздравим вече съществуващите такива, да развием благотворни търговски партньорства с клиенти и пазари от цял свят.
Освен това, ще ни предостави възможност да разширим познанията си във връзка с иновациите на пазара и да подобрим нашия имидж и позиции в пазарното пространство. Още повече, че ще имаме шанса да предложим нашия опит в овощарството, почвообработката, прилагането на практики по растителна защита и консултанстски услуги за свързаните с тях дейности, и най-вече да се наложим като производители на вино и спиртни напитки и конкурентни бизнес партньори в областта на енологията и винарската индустрия.

 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13 
 
2007-2018 © Terra Vitalis Ltd. нагоре | начало